Üst Menü

                        

2 Nisan 2012 Pazartesi

Ispanaklı Pide

Bizim evde hafta sonu balık ve hamur bayramı olarak kutlanır.Cumartesi günü Yaman paşamla hamur yoğurup pidemizi yaptık birlikte yaparken aşamaları fotoğraflamak mümkün olmadı.Klasik ekmek hamuru hazırlanıp merdane yardımıyla açıldı içine ıspanak ve peynirden oluşan harç konuldu.Üzerine yumurta ve susamla tamamlanarak 180 derece fırında 30 dk. pişirildi            .Çay ve ayran eşliğinde afiyetle tüketildi....

2 yorum:

  1. Ben pideleri bir kenara bırakıp pidelerin başında poz veren paşayı yesem :)) ellerinize sağlık çok leziz görünüyorlar afiyet olsun :))

    YanıtlaSil
  2. ooovv.. Pidelerin kokusu buralara kadar geldi. Ama sanırım Paşa daha tatlı. Onu mu yesem acaba?

    YanıtlaSil